Спортният директор на Локомотив Пловдив - Георги Иванов разясни ситуацията с двамата играчи

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив - Георги Иванов разясни ситуацията с двамата играчи
Коментари Харесай

Гонзо размаха пръст на БФС

Спортният шеф на Локомотив Пловдив - Георги Иванов разясни обстановката с двамата играчи чартърен от Уулвърхемптън – Джордан Греъм и Силвен Десландес в изявление пред формалния уебсайт на клуба. Футболистите се завръщат в Англия, откакто не бяха картотекирани.

Г-н Иванов, доста от почитателите на Локомотив се питат какво се случва с двамата играчи, които пристигнаха чартърен от Уулвърхемптън – Джордан Греъм и Силвен Десландес?

Джордан и Силвен си потеглиха назад за Англия, тъй като не можахме да ги картотекираме по време на трансферния прозорец по виновност на БФС. Техните ТМС (трансферни системни) мениджъри не съумяха в период да записват играчите и двамата останаха без права да се състезават за Локомотив. Съжаляваме, че двама положителни футболисти си отидоха и не можахме да ги употребяваме. Локомотив е най-потърпевш от обстановката, водихме каузи, само че УЕФА не позволи да ги картотекираме поради грешката на футболния съюз.

Да чакаме ли някой от двамата да се завърне в Локомотив?

Проведохме диалози със спортния шеф на Уулвърхемптън и получихме уверението, че Джордан Греъм може да подпише още веднъж с нас след 1 януари 2020г., само че това е към този момент въпрос на договаряния. Пак споделям, Локомотив няма виновност за случилото се.

Кой е отговорен в цялата обстановка?

Мениджърският екип на ТМС системата във футболния съюз. Локомотив качва всички нужни документи на играчите в границите на трансферния прозорец. От БФС, и в частност ТМС мениджърите, изпуснаха периода и не записаха Джордан и Силвен. Локомотив направи опит по правосъден метод да ги картотекира, наехме юрист, само че не получихме позволение. Уулвърхептън реши, че играчите би трябвало да прекратят своите контракти с Локомотив и да се завърнат в Англия, за което ние безпределно доста съжаляваме.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР